• Register
Marylyn Fotball Draktsett OctaviaT

Marylyn Fotball Draktsett OctaviaT

juventus draktMed FA endelig begynt å gjøre en holdning mot eiere som tror de kan bare re-merke over 100 års tradisjon på et innfall så kanskje ingen annen klubb vil bli utsatt for ødeleggelsen av sin identitet.
Supporterne ga laget full støtte under spillet, samtidig som det ble klart at støtten til en retur til blå ikke vil gå bort.
En dag vil Cardiff City spille i blått igjen. Jo før jo bedre.
Cardiff Citys 3-1 hjemmeseier over nederst på bordet Fulham PSG drakt har holdt klubbens slanke forhåpninger om at Premier League-overlevelsen er intakt.
Cardiff har hatt en rekke viktige spill hvor sikring av tre poeng ble sett på som oppnåelig og de blåste de fleste av dem. Tilbake i desember sluttet Cardiff til nederlag på Crystal Palace og kastet bort en to-måls lead for å trekke med Sunderland.
I januar møtte Bluebirds en West Ham-side som var på tauet etter to dårlige nederlag, men The Hammers kom til Cardiff og vant 2-0. Og for to uker siden påførte Hull City det største nederlaget Atletico Madrid drakt i sesongen på Cardiff med en 4-0-trouncing på Cardiff City Stadium.
Forventet nederlag i Arsenal, Manchester City, Manchester United, Swansea og Spurs har gjort det til et hardt år så langt. Hvis klubben hadde snublet mot Fulham, hadde det vært over. Som det er, er City på 25 poeng fra 29 kamper, bare fire under paret av et poeng per spill som vanligvis er nok til å overleve.