• Register
Kira  Valencia

Kira Valencia

real madrid tröjorMark Hughes kommer att gå in i hem matchen mot West Bromwich Albion på lördagen mot säcken om Stoke City inte visar något tecken på förbättring och lider ett sjätte nederlag i sju matcher.
Även om Stoke styrelsen förblir bakom Hughes för närvarande och fortsätter att lägga tonvikten på prestationer såväl som resultat när han bedömer sin position, kommer misslyckandet att leverera Chelsea Tröjor på båda fronterna mot en kämpande West Brom nästan säkert att ledaren avvisas.
Stoke hoppas att det inte finns något behov av att gå ner den vägen och behålla tron ​​Hughes är fortfarande kapabel att göra en besvikelse säsong runt, men det finns också ett acceptans att resultaten kan inte fortsätta. Stoke, som är en plats och en punkt ovanför lag i nedrygningszonen, har förlorat 10 av 18 ligamatcher och ett annat nederlag mot West Brom skulle låta dem spendera jul i botten tre.
Chelsea Tröjor
Struggling Swansea säckar Paul Clement efter nästan ett år på klubben
Den stora komplikationen för Stoke om de bestämmer sig för att göra en förändring efter West Brom är att det ledande landskapet är så oförskämt och lämnar dem utan ett självklart alternativ till Hughes. Sam Allardyce, Alan Pardew och David Moyes skulle alla ha varit utmanare för Stoke-posten om de inte återvände till ledningen i Premier League under de senaste månaderna. Hughes kan dock inte förlita sig på brist på utmanare att hålla honom i ett jobb.
Det är en känsla att kollektivt spelarna är dåligt underachieving och en av de största problemen är lagets defensiva rekord. Stoke har beviljat 39 mål, i genomsnitt mer än två per spel, och de ser särskilt lösa och ragged efter att ha hamnat bakom sig.
RosieBrad fotbollströjor SandyPipk
MosheTenn maglie calcio StarGella
YongDelga maglie calcio a poco prezzo JefferySp
KittyVenn maglie calcio a poco prezzo EstelleCa
HarriettC fotballdrakter barn MarianStu
ZacharySa billiga fotbollströjor AnitaFxr